Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Wij streven naar duurzaamheid in elke stap die we zetten. Onze passie voor een groenere toekomst vormt de kern van ons bedrijf. Sinds onze oprichting in 2021 hebben we ons ingezet voor het leveren van hoogwaardige duurzame oplossingen. Wat begon als een visie, groeide al snel uit tot een toonaangevend bedrijf in verduurzamende oplossingen.

Wat wij belangrijk vinden

In-house onderhoud

Staat voor kwaliteit

Efficiëntie

Tevreden klanten van LindenCare

AWM Huijsman
Read More
Via Lindencare een duo split Airco van LG laten plaatsen. Duidelijk en gericht advies duidelijke offerte gehad tegen marktconforme prijzen. Plaatsing van de airco's en buitenunit vakkundig uitgevoerd. 1 x een kleine storing gehad en dat is direct keurig opgelost en valt onder het onderhoudsabonnement dat ik heb afgesloten. Dus zeer tevreden.
Christien Veldhuis
Read More
Vrienden van ons hebben een airco laten monteren bij Linden-Care en waren zeer tevreden over het bedrijf van advies tot montage. Dat was voor ons de reden om ook contact met hun op te nemen. Bart v.d Linden kwam bij ons thuis om de situatie te bekijken en na een gezellig en vakkundig advies was de keuze snel gemaakt. Gisteren zijn de airco's gemonteerd door hun medewerkers. Zeer tevreden en een aanrader.
Anno van Wanrooij
Read More
Fijne samenwerking met onze airco! Top bedrijf 👌🏼
Previous
Next

Contact

Burgemeester Colijnstraat 22E

2771GD Boskoop

[email protected]

06-15449008

KVK 87381389 | BTW NL87381389 | IBAN NL31 ABNA 0114 4643 67

© 2023 LindenCare. Alle rechten voorbehouden.